Startsida Beskrivning Galleri Utrustning Priser Kalender Kontakt/Karta Länkar Framsida Framsida

Smålandsstuga Bolmen

 
Bolmen stuga
Bolmen Stugan har 4-6 bäddar
     
sjörike
Bra läge i Smålands sjörike
 

”Skogshäll” är ett av de äldsta husen i byn Bolmen. Torpet  är varsamt renoverad och har nu moderna faciliteter.

Huset ligger i kanten av byn med skogen inpå knuten och i ett lugnt område med stor trädgård, trädgårdsmöbler och utegrill. En separat lekstuga och en sandlåda ligger nära stugan.
På tomten finns även en gäststuga, som går att tilläggsboka. Perfekt för den lilla familjen, som önskar besök av släkt och vänner eller familjen med tonåringar, som gärna rår sig själva.

Torpet består av ett plan. Det inglasade uterummet vänder sig mot trädgården och har en stor matplats. Där kan man njuta av eftermiddagssolen och kanske upptäcka rådjuren i skogskanten.

Köket är modernt utrustat och har kvar sin vedspis vid murstocken. Ett litet badrum finns med dusch, WC och tvättställ. Det ena sovrummet har en dubbelsäng och i det andra som är lite större finns det två sängar. Spjälsäng kan ordnas om önskemål finns. Där finns även en öppen spis, liten soffa och TV med svenska och tyska kanaler. Mellan sovrumen befinner sig den ursprungliga glasverandan med morgonsolen.

En kanot ingår som ger möjlighet att komma ut på sjön. Två äldre cyklar står till förfogande och ger möjlighet att utforska omgivningarna. Längs med sjön och förbi badplatsen går det en vacker cykelväg. Det går att hyra fler cyklar på Bolmens camping.